Cookie Consent by Free Privacy Policy website minecookies logo

My Gym Bag Wrist straps

129,00 kr.

Elastiske Wrist straps, der giver god støtte. Effektiv til tunge løft, justerbar pasform med velcrolukning og en løkke til tommelfingeren. Få det maksimale ud af din træning uden at blive skadet.  

  • One size 
  • God kvalitet  
  • Giver støtte 

Wrist straps fra My Gym Bag giver dig gode forudsætninger for at sætte ny pr i bænkpress og andre press øvelser. Derudover sikre de, at du undgår skader når du er oppe og træne. My Gym Wrist straps støtter som de skal, uden er de er for stive. Det er stadig muligt at bevæge håndleddene.

Hos My Gym Bag går vi meget op i at kvaliteten på vores træningsudstyr er i top. Vi har lagt meget energi i produkter og de er testet af seriøse atleter samt motionister.

Hvis du leder efter et seriøst træningsbælte, bør du overveje My Gym Bag træningsbælte, som er utrolig behageligt samtidig med du får den støtte du behøver.

Hos My Gym Bag har vi også udviklet nogle stærke lifting straps, som er gode når du dødløfter tungt eller laver andre trækøvelser. Disse lifting straps er yderst holdbare og robuste. Med silikone, så du med sikkerhed ikke taber stangen, når du skal dødløfte tungt.

Det er vigtigt at have det rigtige træningsudstyr, da det har stor påvirkning på din træning. Det rigtige bælte kan være alt afgørende, når du laver tunge dødløft. Det samme gælder straps, som også kan være vigtige, når du laver tunge bænkpres. Udstyret sørger for du undgår dumme skader samtidig med at du bliver lidt stærkere. Vi gør virkelig meget ud af udvikle produkterne, så du kan få det bedste ud af træningen.

Lignende produkter

Scroll to Top