Cookie Consent by Free Privacy Policy website minecookies logo

My Gym Bag Træningsbælte

299,00 kr.

Træningsbæltet er det ultimative bedste til prisen på markedet. Samtidig med at det er behageligt, så giver det også den nødvendige support af rygstøtte.  

  • Ideel til dødløft og squat  
  • Elegant design  
  • Det gnaver ikke 

Træningsbælte er utrolig vigtigt, hvis man løfter tungt, og især hvis man ikke udfører øvelsen 100% korrekt. Mange kan dødløfte mere med bælte og det kan hurtigt blive din nye træningsmakker. Et træningsbælte er for mange uundværligt, når de er oppe og træne.  

Hos My Gym Bag går vi meget op i at kvaliteten på vores træningsudstyr er i top. Vi har lagt meget energi i produkter og de er testet af seriøse atleter samt motionister.

Hvis du leder efter et seriøse lifting straps, bør du overveje My Gym Bag lifting straps. De er lavet i slidstærke materialer med silikone, så du med sikkerhed ikke taber stangen.

Derudover har vi også lavet nogle virkelig solide wrist straps, som er gode mod belastningen i håndleddene, når man bænkpresser tungt. 

Det er vigtigt at have det rigtige træningsudstyr, da det har stor påvirkning på din træning. Det rigtige bælte kan være alt afgørende, når du laver tunge dødløft. Det samme gælder straps, som også kan være vigtige, når du laver tunge bænkpres. Udstyret sørger for du undgår dumme skader samtidig med at du bliver lidt stærkere. Vi gør virkelig meget ud af udvikle produkterne, så du kan få det bedste ud af træningen.

Lignende produkter

Scroll to Top