Cookie Consent by Free Privacy Policy website minecookies logo

My Gym Bag Tote Bag

129,00 kr.

Denne Tote bag fra My Gym Bag er rummelig nok til at bære alt, hvad du har brug for. Både til træning og andet sport.  

  • 34 cm x 40 cm  
  • 300 gsm i Kanvas  
  • Yderst holdbar og slidstærk  

Totebag fra My Gym Bag. Det er vigtigt at have den rigtige størrelse “Gym Bag” til sit behov. Har du shaker, drikkedunk, skiftetøj, eller kommer du kun med en drikkedunk samt træningssko. Rumfordelingen kan også være vigtig. Nogle foretrækker Totebag med kun et rum, hvor andre foretrækker mange rum til opbevaring af nøgler, penge og evt. et vandtæt rum. Tote bag

Sportstaske

Sportstasken er det sidste du mangler, når du skal være klar til at gå træningen i møde. Hos MyGymBag skal det være en let og overskuelig oplevelse af finde den helt rette træningstaske.  Som du kan fylde op med dine foretrukne proteinbarer, proteinpulver, pre-workout og kreatinpulver! 

Uanset hvor du skal hen, skal vi hos MyGymBag nok klæde dig på med den perfekte træningstaske – til en god pris, der ikke går på kompromis med kvaliteten.  

Hvorfor skal man investere i en sportstaske?

Det er ikke altid hensigtsmæssigt at transportere sit træningstøj i en indkøbspose. En sportstaske har mange formål, som ikke kun omhandler dagens træning. Den kan eksempelvis også bruges som weekendtaske eller skoletaske. 

Derfor er altid godt at have en træningstaske, for den gør det praktiske mere overskueligt. Så kan du nemt tage træningstøjet med på arbejde, og slipper for at køre frem og tilbage – og kan i stedet fokusere på at få trænet.  

Hvilken sportstaske skal du købe?

Det afhænger selvfølgelig af dit formål, samt hvor mange ting du skal transportere til og fra træningen. Om det er en duffel bag eller rygsæk – så er der forskel på, hvor meget du skal have med i fitnesscentret. 

Vi har funktionelle træningstasker, hvor der er plads til de vigtigste fornødenheder – som dit træningstøj, sko, en drikkedunk og en proteinbar, og selvfølgelig din telefon og headphones. Hvis du skal have nogle småting med, kan du passende købe en mulepose ( tote bag ) eller stringbag. Men hvis du skal have større ting og træningsudstyr med såsom tennisketsjer eller skateboard, så anbefaler vi at du køber en større taske, f.eks vores sportsrygsæk eller duffel bag.

Hvis du gerne vil holde orden i dine ting, kan du passende købe en træningstaske med separate rum.

Lignende produkter

Scroll to Top