Cookie Consent by Free Privacy Policy website minecookies logo

My Gym Bag Stringbag

99,00 kr.

Denne String bag fra My Gym Bag er rummelig nok til at bære alt, hvad du har brug for. Både til træning og andet sport.  

  • Flot design
  • God plads
  • Vandafvisende

My Gym Bag Stringbag. Det er vigtigt at have den rigtige størrelse “Gym Bag” til sit behov. Har du shaker, drikkedunk, skiftetøj, eller kommer du kun med en drikkedunk samt træningssko. Rumfordelingen kan også være vigtig. Nogle foretrækker Totebag med kun et rum, hvor andre foretrækker mange rum til opbevaring af nøgler, penge og evt. et vandtæt rum.

Vi har funktionelle træningstasker, hvor der er plads til de vigtigste fornødenheder – som dit træningstøj, sko, en drikkedunk og en proteinbar, og selvfølgelig din telefon og headphones. Hvis du skal have nogle småting med, kan du passende købe en mulepose eller My Gym Bag stringbag. Men hvis du skal have større ting og træningsudstyr med såsom tennisketsjer eller skateboard, så anbefaler vi at du køber en større taske, f.eks vores sportsrygsæk eller duffel bag.

Det er vigtigt at have det helt rigtige træningsudstyr, da det har en stor påvirkning på din træning. Det rigtige bælte kan være alt afgørende, når du laver tunge dødløft. Det samme gælder straps, som også kan være vigtige, når du laver tunge bænkpres. Udstyret sørger for du undgår dumme skader samtidig med at du bliver lidt stærkere. Vi gør virkelig meget ud af udvikle produkterne, så du kan få det bedste ud af træningen.

Lignende produkter

Scroll to Top