Cookie Consent by Free Privacy Policy website minecookies logo

My Gym Bag Shaker 600 ml.

-74%

10,00 kr.

Praktisk kvalitetsshaker i transparent plastik, med logo. Shakerne er fremstillet i Europa under strenge kvalitetskrav og lever derfor også op til både vores egne krav og den danske fødevarestyrelses krav til fødevarekontaktmaterialer. 

  • BPA & DEHP fri 
  • Tåler mikroovn og opvaskemaskine 
  • 100% tæt 

En shaker skal kunne mange af de samme ting, som en drikkedunk. Men den skal også kunne blande proteinpulveret, så der ikke kommer klumper i din shakeDet er ikke det mest appetitlige.  Shakeren kan også bruges til at blande BCAA eller pre-workout med. Den kan også bruges som en almindelig drikkedunk, når du er på farten. 

Hvis du leder efter en drikkedunk og ikke bruge My Gym bag shaker, så er denne My Gym Bag drikkedunk helt sikkert noget for dig. En drikkedunk er helt essentiel, når man skal op og træne. Det er vigtigt at have en drikkedunk, som er tæt, så man kan have den i tasken uden at få vådt tøj. Derudover skal den være BPA og DEHP fri, samt tåle opvaskemaskine.

Det er vigtigt at have det rigtige træningsudstyr, da det har stor påvirkning på din træning. Det rigtige bælte kan være alt afgørende, når du laver tunge dødløft. Det samme gælder straps, som også kan være vigtige, når du laver tunge bænkpres. Udstyret sørger for du undgår dumme skader samtidig med at du bliver lidt stærkere. Vi gør virkelig meget ud af udvikle produkterne, så du kan få det bedste ud af træningen.

Lignende produkter

Scroll to Top