Cookie Consent by Free Privacy Policy website minecookies logo

My Gym Bag Lifting straps

-36%

83,00 kr.

Lifting straps i den højeste kvalitet, som er holdbare og robuste. Med silikone, så du med sikkerhed ikke taber stangen, når du skal dødløfte tungt. 

  • Flot sort design  
  • Silikone greb 
  • Perfekt til træk øvelser som fx dødløft, rows og shrugs 

Lifting straps kan være helt afgørende, hvis du dødløfter tungt eller når du laver andre trækøvelser. Disse lifting straps fra My Gym Bag sikre dig de bedste forudsætninger for din træning. Formålet med straps er at give bedre grebsstyrke til dine trækøvelser. Vores straps er “one size” og passer derfor alle håndled om de er 14 cm eller 25 spiller ingen rolle.

Hos My Gym Bag går vi meget op i at kvaliteten på vores træningsudstyr er i top. Vi har lagt meget energi i produkter og de er testet af seriøse atleter samt motionister.

Hvis du leder efter et seriøst træningsbælte, bør du overveje My Gym Bag træningsbælte, som er utrolig behageligt samtidig med du får den støtte du behøver.

Derudover har vi også lavet nogle virkelig solide wrist straps, som er gode mod belastningen i håndleddene, når man bænkpresser tungt. 

Det er vigtigt at have det rigtige træningsudstyr, da det har stor påvirkning på din træning. Det rigtige bælte kan være alt afgørende, når du laver tunge dødløft. Det samme gælder straps, som også kan være vigtige, når du laver tunge bænkpres. Udstyret sørger for du undgår dumme skader samtidig med at du bliver lidt stærkere. Vi gør virkelig meget ud af udvikle produkterne, så du kan få det bedste ud af træningen.

Lignende produkter

Scroll to Top