Cookie Consent by Free Privacy Policy website minecookies logo

My Gym Bag Dunk 750 ml.

49,00 kr.

Lækker og enkel drikkedunk i gennemsigtig plastik, med sort logo. Drikkedunken er fremstillet i Europa og er tæt.  

  • BPA & DEHP fri 
  • Tåler mikroovn og opvaskemaskine 
  • Passer de fleste kopholdere 

En My Gym Bag dunk er helt essentiel, når man skal op og træne. Det er vigtigt at have en drikkedunk, som er tæt, så man kan have den i tasken uden at få vådt tøj. Derudover skal den være BPA og DEHP fri, samt tåle opvaskemaskine. Denne drikkedunk passer næsten alle kopholdere i biler og løbebund. 

My Gym Bag Dunk 750 ml. opfylder alle kravene til en solid og pligtopfyldende drikkedunk. Vi er helt sikre på at du bliver tilfreds med din nye drikkedunk.

Hvis du er på udkig efter en shaker i stedet er vi sikre på at My Gym Bag shaker er noget for dig. Shakeren er perfekt til at blande proteinpulver og BCAA, så der ikke er nogle klumper. Derudover er den også BPA og DEHP fri og tåler selvfølgelig opvaskemaskine.

Det er vigtigt at have det rigtige træningsudstyr, da det har stor påvirkning på din træning. Det rigtige bælte kan være alt afgørende, når du laver tunge dødløft. Det samme gælder straps, som også kan være vigtige, når du laver tunge bænkpres. Udstyret sørger for du undgår dumme skader samtidig med at du bliver lidt stærkere. Vi gør virkelig meget ud af udvikle produkterne, så du kan få det bedste ud af træningen.

Lignende produkter

Scroll to Top