Cookie Consent by Free Privacy Policy website minecookies logo

My Gym Bag Arm Blaster

299,00 kr.

Arm Blaster er perfekt til at træne dine biceps. Dine curls bliver isoleret under øvelserne, så du kan få det bedste ud af din arm træning.

  • Kan justeres
  • Optimal komfort
  • Vægt: 800 gram

My Gym Bag Arm blaster kan bruges til din arm træninger. Den er virkelig god til at isolere dine biceps og den giver variation til din træning. My Gym bag Arm blaster er genialt hvis du laver standing barebell curls eller dumbell curls. Da det næsten er umuligt at snyde. Den er ikke en nødvendighed, når du træner dine biceps, men det kan både være en god og sjov variation. Hvis du ikke er sikker på, om du vil bruge produktet, så har du gratis retur. så du kan prøve om det er noget for dig. Hvilket vi er sikre på det er.

Hos My Gym Bag går vi meget op i at kvaliteten på vores træningsudstyr er i top. Vi har lagt meget energi i produkter og de er testet af seriøse atleter samt motionister.

Andet træningsudstyr:

Hvis du leder efter et seriøst træningsbælte, bør du overveje My Gym Bag træningsbælte, som er utrolig behageligt samtidig med du får den støtte du behøver.

Hos My Gym Bag har vi også udviklet nogle stærke lifting straps, som er gode når du dødløfter tungt eller laver andre trækøvelser. Disse lifting straps er yderst holdbare og robuste. Med silikone, så du med sikkerhed ikke taber stangen, når du skal dødløfte tungt.

Derudover har vi også lavet nogle virkelig solide wrist straps, som er gode mod belastningen i håndleddene, når man presser tungt. 

Det er vigtigt at have det rigtige træningsudstyr, da det har stor påvirkning på din træning. Det rigtige bælte kan være alt afgørende, når du laver tunge dødløft. Det samme gælder straps, som også kan være vigtige, når du laver tunge bænkpres. Udstyret sørger for du undgår dumme skader samtidig med at du bliver lidt stærkere. Vi gør virkelig meget ud af udvikle produkterne, så du kan få det bedste ud af træningen.

Lignende produkter

Scroll to Top