Cookie Consent by Free Privacy Policy website minecookies logo

Træningsudstyr

Her finder du alt vores træningsudstyr og kosttilskud 

Varekategorier

Viser alle 9 resultater

Træningsudstyr

Kompromisløst træningsudstyr i stærk kvalitet. Vores træningsbælter, lifting straps, og wrist straps er virkelig stærk kvalitet.

Alle produkter af testet af seriøse atleter og motionister. Vi arbejder hele tiden innovativt på at optimere produkterne 

Det er vigtigt at have det rigtige træningsudstyr, da det har stor påvirkning på din træning. Det rigtige bælte kan være alt afgørende, når du laver tunge dødløft. Det samme gælder straps, som også kan være vigtige, når du laver tunge bænkpres. Udstyret sørger for du undgår dumme skader samtidig med at du bliver lidt stærkere. Vi gør virkelig meget ud af udvikle produkterne, så du kan få det bedste ud af træningen.

My Gym Bag lifting straps og My Gym Bag Wrist straps garantere dig en solid træning, hvor du kan tage dine løft til nye højder og undgå skader.

Vi har også udviklet et træningsbælte, som du med sikkerhed vil elske, når du dødløfter og laver tunge squats.

Om MyGymBag

MyGymBag er en webshop, som giver dig muligheden for at vælge en gymbag, og gør det hurtigt og nemt at sammensætte det indhold, du skal bruge for at komme i gang med din rejse. Vores produkter er testet af folk i branchen, så det også passer til den kræsne atlet.

MyGymBag forhandler pre workout fra anerkendte mærker såsom AK-47 og C4

Vi stræber altid efter at levere den bedste service og hurtig levering! Se eventuelt vores flotte kundeanmeldelser på Trustpilot.

Fragt kun 39 kr. | Fri fragt over 449 kr. | Altid gratis retur

Scroll to Top