Cookie Consent by Free Privacy Policy website minecookies logo

Proteinpulver

Her finder du alt vores træningsudstyr og kosttilskud 

Varekategorier

Viser alle 9 resultater

Proteinpulver

Protein består af aminosyrer og er et vigtigt næringsstof for kroppen, særligt når det kommer til opbygningen af muskler. Det er derfor vigtigt at få tilstrækkelige mængder protein for at omdanne muskelmasse. Hvis man eksempelvis får for lidt protein i sin kost eller blot ønsker at øge sit proteinindtag, kan man benytte proteinpulver som et kosttilskud.  

Hvor meget protein om dagen har du brug for? Læs mere i vores blogindlæg og bliv klogere på muskelvækst og behov.

Hvad er proteinpulver?

Protein pulver er et kosttilskud hvis man ønsker at øge sit proteinindtag. Som regel kan man få dækket sit proteinindtag gennem en varieret kost, men hvis man træner meget, kan det være svært at få dækket sit proteinindtag gennem kosten alene. 

Derfor er protein pulver et nemt og billigt alternativ at benytte, fremfor at skulle øge sit kostindtag med proteinkilder såsom kød, bønner og mælkeprodukter. Hos MyGymBag finder du ofte gode tilbud på vores forskellige slags proteinpulver

Skal proteinindtaget kunne gøre nemt og på farten? Vi har et stort udvalg af proteinbarer, både enkeltvis og som bland selv proteinbarer. Prøv f.eks. Barebells protein bar, hvor du selv kan sammensætte 12 styks.

Hvilket protein pulver skal du vælge?

Der er mange forskellige slags protein pulver på markedet. For at gøre det nemmere for dig at vælge et proteinpulver, der passer til dine behov, har vi her forklaret nogle af de mest populære typer. 

Whey proteinpulver

Whey proteinpulver (dansk: valleprotein) er den type protein der oftest bliver refereret til, når man taler om proteinpulver. Det er den mest komplette sammensætning af aminosyrer med højst optagelighed. Størstedelen af valleprotein er et restprodukt fra osteproduktion, men kan også udvindes direkte fra mælk. Whey protein er også den proteinpulver variant der er mest neutral i sin smag, og som de fleste tilvælger. 

Se eksempelvis vores Whey proteinpulver fra mærket Optimum. OPTIMUM NUTRITION 100% WHEY GOLD STANDARD er verdens mest solgte proteinpulver.    

Risprotein i proteinpulver

Risprotein er udvundet af brune ris og er tæt på at være et komplet protein. Det fungerer som et godt alternativ til valleprotein, hvis man eksempelvis ikke tåler laktose eller har en plantebaseret kost. Risprotein smager som udgangspunkt bedre end mange vegetabilske proteinpulvere.

Ærteprotein i proteinpulver

Ærteprotein er fremstillet af gule ærter og er også tæt på at være et komplet protein. Det er ligesom risprotein et godt alternativ for laktoseallergikere og folk med en plantebaseret kost. En fordel ved ærteprotein er, at det er smagsneutralt. 

Se eksempelvis vores plantebaserede OPTIMUM NUTRITION GOLD STANDARD PLANT PROTEIN, der både indeholder ærte- og risprotein.

Foruden med protein er der mange måder, hvorpå du kan  optimere din træning. Keratin og pre workout kan begge hjælpe dig tættere på dine træningsmål. Men hvad er kreatin? Og hvad er pre workout? Og hvordan kan det hjælpe dig? Læs mere i blogindlæggene, så du kan få medvind til dine træningsresultater.

Om MyGymBag

MyGymBag er en webshop, som giver dig muligheden for at vælge en sportstaske, og gør det hurtigt og nemt at sammensætte det indhold, du skal bruge for at komme i gang med din rejse. Vores produkter er testet af folk i branchen, så det også passer til den kræsne atlet.

MyGymBag forhandler også supplementer fra det anerkendte mærke Optimum Nutrition, som laver de bedste anmeldte supplementer i verden. Optimum Nutrition Whey er desuden det mest solgte proteinpulver i verden.

Vi stræber altid efter at levere den bedste service og hurtig levering! Se eventuelt vores flotte kundeanmeldelser på Trustpilot.

Fragt kun 39 kr. | Fri fragt over 449 kr. | Altid gratis retur

Scroll to Top