Cookie Consent by Free Privacy Policy website minecookies logo

Proteinbar (Kasse)

Her finder du alt vores træningsudstyr og kosttilskud 

Varekategorier

Viser alle 15 resultater

Proteinbar

Proteinbarer i kasser indeholder store mængder af protein i et lille format. En proteinbar er derfor en let og hurtig måde at opnå et tilstrækkeligt niveau af protein og samtidig få en god portion energi. 

Med en proteinbar kan du derfor bedre komme igennem træningen og dagligdagen. Det gælder uanset om du er atlet, bodybuilder eller bare leder efter måder at supplere dit indtag af protein af helbredsmæssige årsager. 

Hvilke fordele har en proteinbar?

Vi har alle sammen brug for protein – og protein er særligt vigtigt, når du skal opbygge en solid muskelmasse. 

En proteinbar kan du have med overalt. Med en skræddersyet balance af proteiner, fedtsyrer og kulhydrater, er proteinbaren dermed en perfekt lille hjælper. Proteinbaren giver dig den næring der skal til, for at du kan opnå de bedste post-træningsresultater

En stor fordel ved en proteinbar er, at den indeholder vigtige aminosyrer, der kan være de sidste byggeklodser, dine muskler har brug for. Sidst, men ikke mindst, er proteinbaren også en superlækker snack eller mellemmåltid, som kan give en god mæthedsfornemmelse og forsøde hverdagen. Har du behov for andre proteinrige muligheder, kan du med fordel se vores udvalg af proteinpulver og få dit nødvendige optag af protein derigennem.

Udover protein, spiller keratin også en væsentlig rolle, når man ønsker muskelvækst. Hvad er kreatin? Læs mere om det i blogindlægget, og se vores udvalg af keratin her. 

Nutramino, HI protein eller Barebells protein bar? Hvilken proteinbar skal du vælge?

Med vores udvalg af proteinbarer, der ofte er på tilbud, finder du hurtigt den proteinbar, der matcher dit specifikke behov og træningsformål. Når du kender dit behov og dit mål, kan du meget nemt finde den rette proteinbar her hos MyGymBag. Proteinbarer i kasser.

Skal du bulke eller cutte, konditionstræne eller styrketræne? Så skal du vælge proteinbarer med enten lavt sukkerindhold eller højt fiberindhold. Og du skal også tage stilling til de mængder – eller macros, som de også kaldes – af kalorier, kulhydrater og protein, der vil give det bedste og mest målrettede boost til netop din træning, der samtidig ikke går på kompromis med smagen. 

Nedenunder, kan du danne dig et hurtigt overblik over, hvilke proteinbarer, der passer til dit formål.

Bulk:

Skal du bulke, så kan du vælge en bar med et højt indhold af kulhydrat og højt fiberindhold.

For eksempel Nutramino proteinbar.

Trimning

Hvis du til gengæld skal trimme eller cutte – så skal du eventuelt fokusere på et lavt sukkerindhold og lavt indhold af kulhydrater, men samtidig få en god portion protein med. 

For eksempel Barebells protein bar.

Hvor meget protein om dagen har du brug for? Læs vores guide og bliv klogere på proteinoptag og behov.

Hvad koster en proteinbar?

Hos MyGymBag får du altid gode tilbud på lækre og mættende proteinbarer fra mærkerne Nutramino og Barebells protein bar, samt hi-protein, såsom Mars proteinbar, Snickers proteinbar, Bounty proteinbar og M&M’s proteinbar

Vi forhandler nogle af de bedste proteinbarer på markedet til en pris, der matcher kvaliteten. Du kan købe proteinbarer enten enkeltvis eller bland selv kasser, hvor du smager dig igennem vores udvalg – og vælge din nyeste favorit. 

Om MyGymBag

MyGymBag er en webshop, som giver dig muligheden for at vælge en gymbag, og gør det hurtigt og nemt at sammensætte det indhold, du skal bruge for at komme i gang med din rejse. Vores produkter er testet af folk i branchen, så det også passer til den kræsne atlet.

MyGymBag forhandler også proteinbarer fra anerkendte mærker såsom Nutramino proteinbar og Barebells protein bar, som laver nogle af de bedste proteinbarer i verden. 

Vi stræber altid efter at levere den bedste service og hurtig levering! Se eventuelt vores flotte kundeanmeldelser på Trustpilot.

Fragt kun 39 kr. | Fri fragt over 449 kr. | Altid gratis retur

Scroll to Top