Cookie Consent by Free Privacy Policy website minecookies logo

Pre-workout

Her finder du alt vores træningsudstyr og kosttilskud 

Varekategorier

Viser alle 4 resultater

Pre workout

Vi kan alle have dage hvor benene føles særligt tunge og motivationen er svær at hive frem. Det er netop såddanne dage, hvor pre workout er din bedste ven. Pre workout giver dig det ekstra skud energi du behøver, for at finde motivationen frem igen, og hjælper dig til at præstere bedre under din træning.

Hos MyGymBag finder du et stort udvalg af pre workout fra store mærker som AK-47 og C4. Hos os kan du altid regne med lave priser og hurtig levering. 

Hvad er pre workout?

Pre workout er et kosttilskud som kan indtages både før og efter din træning. De fleste vælger dog at tage det cirka 30 minutter før træningen, da det virker energi- og præstationsfremmende. Det kommer som regel i pulverform som blandes med vand.  

Det indeholder en række næringsstoffer, som blandt andet er med til at booste dit energiniveau. De mest typiske ingredienser inkluderer: koffein, aminosyrer, kreatin og B-vitamin. Derudover kommer det i en masse lækre smagsvarianter. Mærkerne AK-47 Pre Workout og C4 Pre Workout fører smagsvarianter såsom: Blue Raspberry, Frugtpunch, Green Apple, Lemon Lime, Watermelon og Strawberry Margarita.  

Hvilke fordele er der ved pre workout?

PWO virker energifremkaldende og er derfor ideelt at indtage før din træning for at få et ekstra boost. Derudover kan det hjælpe med din udholdenhed, kognition og hjælper også med at forhindre muskelnedbrydning.

Når man træner meget, hårdt og/eller intensivt, opstår der en katabolsk tilstand i kroppen som gør, at muskelvævet nedbrydes. Det er derfor vigtigt at man husker at optage mere protein end der nedbrydes i kroppen. Dette kan gøres gennem kosttilskud såsom proteinpulver og -barer og gennem pre workout. 

Hvad er pre workout? Og hvad gør det? Læs mere om det blogindlægget. Udover pre workout kan være behjælpeligt, når du vil optimere din træning, er protein byggestenen. Læs mere om proteinpulver her og vores proteinbarer her. 

Værd at vide om PWO

Da PWO indeholder koncentrerede mængder af koffein, kan nogle opleve at få hjertebanken eller hovedpine. Det er vigtigt ikke at tage mere end den anbefalede mængde, da det kan have sundhedsskadelige konsekvenser. Hvis du er gravid, ammer eller bruger medicin, skal du konsultere med din læge før du benytter pre workout.

Om MyGymBag

MyGymBag er en webshop, som giver dig muligheden for at vælge en sportstaske, og gør det hurtigt og nemt at sammensætte det indhold, du skal bruge for at komme i gang med din rejse. Vores produkter er testet af folk i branchen, så det også passer til den kræsne atlet.

MyGymBag forhandler pre workout fra anerkendte mærker såsom AK-47 pre workout og C4 pre workout.

Vi stræber altid efter at levere den bedste service og hurtig levering! Se eventuelt vores flotte kundeanmeldelser på Trustpilot.

Fragt kun 39 kr. | Fri fragt over 449 kr. | Altid gratis retur

Scroll to Top