Cookie Consent by Free Privacy Policy website minecookies logo

Kreatin

Her finder du alt vores træningsudstyr og kosttilskud 

Varekategorier

Viser et enkelt resultat

Kreatin

Kreatin er et sikkert og lovligt alternativ til at få de bedste effekter af din hårde træning. Det er vigtigt at du vedligeholder dine muskler, også når du ikke står ved træningsbænken. Hvis du vil opnå højere koncentrationer af kreatin i dine muskelceller, er det nødvendigt at tage et kreatintilskud. 

Hos MyGymBag kan du finde et stort udvalg af kreatintilskud fra nogle at de største og mest anerkendte mærker i branchen. I vores sortiment finder du flere forskellige varianter af både kreatinpulver og kreatinpiller.

Foruden kreatin spiller protein også en stor rolle for optimalt udbytte af din træning. Vi fører et stort udvalg af proteinpulver og proteinbarer, så du kan være dækket ind uanset om du er hjemme eller på farten. Derudover kan du også kickstarte din træning med pre workout, så du kan nå dine træningsmål inden for nærmeste fremtid.

Hvad er kreatin?

Ligesom protein, er kreatin et naturligt forekommende stof i din krop. Det er en organisk syre, der allerede findes i dine muskler. Selvom kreatin kan fås gennem kosten – især fra animalske kilder som kød og fisk – så er det dog kun relativt små mængder du får derfra. 

Hvordan virker kreatin?

Kreatin virker forskelligt fra person til person. Selve effekten, er noget du opbygger over en længere periode. Kombinationen af aminosyrer i kreatinstoffet øger gennemstrømningen af energi i musklernes cellestruktur. 

Det giver altså en god hjælper, når dine muskler restituerer.  Man kan godt være en såkaldt “non-responder” af kreatin – det kan skyldes, at du i forvejen har de rette koncentrationer.

Hvordan og hvornår skal du bruge kreatin?

Hvis du gerne vil nå dit ønskede kreatin niveau hurtigt, så anbefales det at man inddeler processen i to faser. Du kan også vælge at springe loadingfasen over og i stedet satse på en mere gradvis kreatin opfyldning af depoterne.

Loadingfasen: I den første uge fokuserer du på at bygge dit depot op – her tager du op til 25g kreatin om dagen. I denne periode kan du samtidig få en vægtøgning på 1-2kg. 

Vedligeholdelsesfase: Efter loadingfasen har du fået skudt en god portion kreatin i musklerne. Her kan du tage det mere med ro, og i stedet tage det med henblik på vedligeholdelse. Her behøver du ikke komme op på mere end 3-5g kreatin om dagen. I dette tilfælde ses kun en gradvis vægtøgning og du vil se effekterne af kreatinopfyldningen efter 3-4 uger. 

Det er også vigtigt at tage dit kreatin pulver efter træningen med henblik på at sætte skub til muskelvæksten. 

Kreatin pulver eller kreatin piller: Hvilken form for kreatin tilskud skal du vælge?

Hos MyGymBag har vi et udvalg af kreatin supplementer. Vi har således et stort udvalg af både kreatin piller og kreatin pulver. Det er helt op til dig selv at vurdere, hvad der passer bedst ind i dine rutiner.

Kreatinpiller er doseret i de rette mængder på forhånd og du kan undgå at skulle stå og afveje værdier i en travl hverdag. F.eks. AK-47 kreatinkapsler

Kreatinpulver kan du  blande sammen med dit foretrukne proteinpulver i din yndlingsshake. F.eks. Optimum Nutrition kreatinpulver

Om MyGymBag

MyGymBag er en webshop, som giver dig muligheden for at vælge en sportstaske, og gør det hurtigt og nemt at sammensætte det indhold, du skal bruge for at komme i gang med din rejse. Vores produkter er testet af folk i branchen, så det også passer til den kræsne atlet.

MyGymBag forhandler også supplementer fra det anerkendte mærke Optimum Nutrition, som laver de bedste anmeldte supplementer i verden. Optimum Nutrition Whey er desuden det mest solgte proteinpulver i verden.

Vi stræber altid efter at levere den bedste service og hurtig levering! Se eventuelt vores flotte kundeanmeldelser på Trustpilot.

Fragt kun 39 kr. | Fri fragt over 449 kr. | Altid gratis retur

Scroll to Top