Cookie Consent by Free Privacy Policy website minecookies logo

Kosttilskud

Her finder du alt vores træningsudstyr og kosttilskud 

Varekategorier

Viser alle 34 resultater

Kosttilskud

Kosttilskud er med til at forbedre din præstationsevne og kan give dig mere muskelmasse. Kosttilskud er utrolig vigtigt, når du vil have det maksimale ud af din træning. My Gym Bag forhandler supplementer fra det anerkendte mærke Optimum Nutrition, som laver de bedste anmeldte supplementer i verden. Optimum Nutrition Whey er desuden det mest solgte proteinpulver i verden. Derudover arbejder vi hele tiden på, at udvide sortimentet, så der er noget til en hver smag.

Indimellem skal protein supplementerne være hurtige og kunne indtages på farten. Se vores udvalg af billige proteinbarer, der både kan købes enkeltvis og som bland selv proteinbarer. Vi anbefaler f.eks. denne type Barebells protein bar.

Vi fører også et godt udvalg af keratin, der også spiller en væsentlig rolle, hvis du ønsker muskelvækst. Hvad er keratin? Bliv klogere i blogindlægget og se vores udvalg af keratin her.

Hvilke kosttilskud forhandler My Gym Bag?

Vi forhandler også en masse af de gode pre-workouts, som fx AK 47 pre workout, The Curse pre workout, C4 pre workout, Optimum Nutrition pre-workout og Warrior Rage pre workout. Vi håber i kan lide det.

Om MyGymBag

MyGymBag er en webshop, som giver dig muligheden for at vælge en gymbag, og gør det hurtigt og nemt at sammensætte det indhold, du skal bruge for at komme i gang med din rejse. Vores produkter er testet af folk i branchen, så det også passer til den kræsne atlet.

MyGymBag forhandler pre workout fra anerkendte mærker såsom AK-47 og C4. 

My Gym Bag forhandler også supplementer fra det anerkendte mærke Optimum Nutrition, som laver de bedste anmeldte supplementer i verden. Optimum Nutrition Whey er desuden det mest solgte protein pulver i verden. Så du er sikker på at få den bedste kvalitet til din træning.

Vi stræber altid efter at levere den bedste service og hurtig levering! Se eventuelt vores flotte kundeanmeldelser på Trustpilot.

Fragt kun 39 kr. | Fri fragt over 449 kr. | Altid gratis retur

Scroll to Top