Cookie Consent by Free Privacy Policy website minecookies logo

Få succes med dine nytårsforsætter

2021 er ved at være slut, og vi går med hastige skridt mod 2022. Har du fået det ud af 2021, som du ønskede? 85% af folks nytårsforsætter har de igen året efter.

Mange tror, at når man vågner den første d.1/1, så har man på magisk vis fået ekstra energi og styrke. Uanset om det er d.1/1, så er hver dag en ny mulighed, for at blive det menneske man drømmer om.

 

6 metoder til at opnå dine drømme

 

  • Find en træningsmakker: Det kan være rigtig svært at komme afsted selv. Det er nemt at finde på undskyldninger for ikke at tage af sted, men hvis man har en aftale, aflyser man ikke. En træningsmakker kan også inspirere og motivere på de hårde dage.  
  • Start simpelt: Hvis du skal i gang med en sund livstil i forhold til motion, fitness og kost, så kan det være uoverskueligt at starte på det hele samtidig. Få bygget en god rutine op omkring træningen, når der begynder at komme styr på træningen, så kan du begynde at fokusere på din kost. ”Dine ambitioner står i vejen for din succes”. Når man vil for meget på kort tid resulterer det ofte i, at man stopper. Husk der er ikke noget ”Quick fix to a long term situation”.
  • Sæt nogle mål 3-6 måneder ud i fremtiden: Når du har noget at træne frem mod, bliver hver dag pludselig vigtig. Det kunne fx være et halvmaraton, bodybuilding konkurrence eller at kunne dødløfte 140 kg.
  • Husk tålmodighed: De fleste stopper med at træne, fordi de ikke kan se resultater. Stop med at kigge på vægten fra dag til dag. Fitness og træning er noget af det eneste i verden, som giver resultater blot ved hårdt arbejde og enten kalorieover/underskud. Livet kan være meget uretfærdigt, men en ting er 100% sikkert, hvis du træner hårdt og spiser i forhold til dine mål, så SKAL du nok få resultater. Se din krop som ler, når du starter, er den kold, men når du varmer den mere og mere kommer dine resultater.
  • Track dine resultater: For at vide hvor man skal hen, er det vigtigt at vide, hvor man er. Hvad kan du løfte i dine Compound øvelser? Hvor hurtigt løber du 1 km? 10 km?

  • Optimér din NEAT: NEAT står for ‘Non Exercise Activity Thermogenesis’ – altså den aktivitet du laver uden om f.eks fitness centret. Det kan være små ting, såsom at tage trappen frem for elevatoren eller lufte hunden, hvor det ikke føles som træning men stadig kan være rigtig effektivt som daglig routine. Hvis du optimerer din daglige NEAT vil du kunne se resultater uden du føler, at du træner.

New-year – New me – Same dreams – Fresh start

Glædelig jul og godt nytår fra My Gym Bag

Vi håber i overholder jeres nytårsforsætter

Scroll to Top